PIZZARIA SAMARA

PIZZARIA SAMARA Pizzaria Samara

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 71 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizzaria Samara. Meer weten? Ontdek meer

29 mei 2022 om 19:38 Regelmatig besteld. Normaal altijd tevreden, soms veel brood erbij en soms erg weinig. Maar deze keer waren de porties pasta carbonara echt schandalig klein, normaal zitten de bakjes goed vol, nu nog niet eens half. Zéér teleurgesteld deze keer.
26 mei 2022 om 22:51 Pizza’s waren goed Levering stipt zoals afgesproken
24 apr 2022 om 20:03 Eerste en de laatste keer dat ik daar iets eet echt erg gewoon haren in de pasta amper saus dan vergeten ze nog een pasta weer 40minuten liggen wachten op de pasta die ze vergeten waren en dan de spek en de pasta niet eens goed gebakken en gekookt
17 mrt 2022 om 18:54 Bijna geen zeevruchten in de pasta. De saus erbij was niet zo lekker.
27 feb 2022 om 22:01 Snelle en vriendelijke levering. 1 pizza was onderaan verbrand, de andere pizza scampi’s lagen scampi aan één kant, rest was erg droog. Jammer
12 jan 2022 om 21:20 Levering hebben we geen opmerking over, zeer tevreden! We hadden een spaghetti besteld, kwa smaak hebben we niks op aan te merken. We vonden het alleen jammer dat er kaas onder de spaghetti zat, wij lusten helaas geen kaas. Beter vragen voor kaas
9 jan 2022 om 21:34 Op een zondagavond 2 pizza's en een pasta besteld. Vlotte levering (+- 35min moeten wachten) Pasta was zeer lekker, zat zelfs een zakje met brood en kruidenboter bij. Ook de pizzas waren zeker niet slecht. Alles was nog lekker warm bij levering.
19 dec 2021 om 11:18 Bezorging was prima optijd! Alleen jammer dat de pizza bijna koud was & niet door gesneden was.. voor de rest was het wel lekker!
7 dec 2021 om 21:24 Pizza was droog
17 nov 2021 om 21:06 Snel geleverd. Hadden Tortellini 4 kazen genomen. Super lekker!
13 nov 2021 om 20:56 Ik ben zeer tevreden zowel over het heerlijke eten als de levering. Ik geef met alle plezier een fooi.
12 nov 2021 om 10:07 Jammer dat de pizza koud was en niet doorgesneden was de smaak was wel lekker